Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Uděluji tímto výslovný souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů správcem Obuv Santé Proseč s.r.o., se sídlem Terezy Novákové 93, Proseč 539 44, IČO 06693458, DIČ CZ06693458 (dále jen "správce"), pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro následující údaje:
    1. Uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány správcem, minimálně po platnou záruční dobu zakoupeného výrobku, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování poptávek resp. kupních smluv prostřednictvím webových stránek.
    2. Nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího.
  2. Uděluji tímto souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů správcem, pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro následující údaje:
    1. Jméno
    2. Příjmení
    3. Adresa (fakturační, doručovací)
    4. Telefon
    5. E-mail
    6. Historie objednávek na e-shopu
  3. Účelem zpracování těchto osobních údajů je prodej zboží ze strany správce a veškerá další právní jednání s tím související.
  4. Tento souhlas je možno kdykoli vzít zpět, a to zasláním e-mailu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje pro správce však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. KomTeSa spol. s. r.o., Masarykova 2853, 580 01 Havlíčkův Brod
    2. GOPAY s.r.o., Planá 67, PSČ 370 01
    3. GLS, Průmyslová 5619/1 586 01 Jihlava
    4. Česká pošta s.p. Na Hrádku 105, 532 05 Pardubice
    5. Balíkobot s.r.o. Revoluční 1200/16, 110 00 Praha - Nové Město
    6. daň.poradce: Prachař Ilja, Trpišov 88, 538 21 Slatiňany
    7. účetní: NOPO ekonomic s.r.o., daňové, účetní a ekonomické služby, 538 21 Slatiňany
    8. Heureka - Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín
    9. Zboží - Seznam.cz, a.s., Zboží.cz, Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov
    10. Google - Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics
      • Google Tag Manager
  6. Beru na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů mám právo:
    1. Vzít souhlas kdykoliv zpět
    2. Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
    3. Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
    4. Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
    5. Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
    6. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.